Infrastructura in cloud

Accesezi datele tale oricand si de oriunde.
Companiile moderne se dezvolta rapid, confruntandu-se cu cerinte din ce in ce mai complexe pentru solutia de business detinuta. SmartBiz 365 se adapteaza la aceste nevoi de business, sustinand cresterea afacerii tale.
Suntem constienti ca asteptarile legate de serviciile IT sunt foarte ridicate, atat din punct de vedere al securitatii, cat si al disponibilitatii. Pentru a raspunde acestor cerinte, infrastructura pe care se bazeaza SmartBiz 365 a fost plasata in mediul Microsoft Azure. Afla in ce mod aceasta tehnologie iti sustine modelul de afaceri in fiecare zi!

Ce inseamna cloud pentru tine?

Te-ai intrebat vreodata ce poate insemna, in mod concret, cloud?
Cloud inseamna acces rapid si ușor la datele tale astfel incat nu trebuie sa te preocupe intretinerea unei infrastructuri complexe. Cloud inseamna respectarea celor mai inalte cerinte de securitate, astfel incat sa te simti linistit.

Pentru noi, cloud inseamna SmartBiz 365, proiectat si customizat in consecinta.

Care sunt cerintele si costurile infrastructurii cloud?

Daca ai ramas cu impresia ca menținerea unei infrastructuri de tip cloud implica o multime de sarcini si costuri aditionale, este timpul sa afli ca realitatea este alta. Prin SmartBiz 365 chiar te poti bucura doar de privelistea aisbergului de deasupra apei; noi, prin specialistii nostri, ne ocupam de restul detaliilor de sub apa. Facem asta fara ca tu sa trebuiasca sa investesti sume importante in infrastructura IT, aceasta fiind disponibila la un cost lunar accesibil.
SmartBiz 365 din perspectiva utilizatorului (deasupra apei)
Usor de accesat
Integrat cu Office 365
Mereu la zi
SmartBiz 365 din perspectiva furnizorului (sub apa)
Arhitectura in mai multe straturi
“Fault-tolerant”
Masini virtuale in “load balancing”
Redundanta
Monitorizare
Backup automat
Integrare Office 365
Single sign-on

Acces

SmartBiz 365 nu te va limita in alegerea platformei cu care vrei sa lucrezi. Indiferent de sistemul de operare pe care il folosesti vei avea la indemana aplicatia necesara pentru a accesa SmartBiz 365 și Office 365.
Platforme acceptate
Browsere acceptate

Datele si securitatea informatiilor

Accesul la date
Ai acces deplin la datele tale stocate in SmartBiz 365 pe intreaga durata a abonamentului.
Backup
Prin intermediul acestui serviciu garantam accesarea datelor istorice pentru o perioada de 35 de zile, ceea ce inseamna ca poti sa recuperezi datele oricand in acest interval de timp.
Disponibilitate continua (High availability)
Platforma Microsoft Azure este conceputa pentru a oferi acces la mai multe servere in același timp asigurand continuitatea in cazul unor intreruperi ale conexiunii.
Single Sign-On (SSO)
Pentru a accesa toate componentele produsului SmartBiz 365, trebuie sa folosesti datele de conectare in Office 365, beneficiind de privilegiile functionalitatii single sign-on (SSO).