Integrarea cu Office 365

SmartBiz 365 si Office 365, integrate, asigura toate avantajele pe care le poti folosi. Datele, rapoartele si procesele tale isi gasesc acum corespondenta in e-mailurile, calendarul si fisierele tale.

Integrarea permite crearea rapida a clientilor, a furnizorilor si a facturilor – toate in Outlook.
Cu ajutorul Word poti personaliza documentele, in timp ce Excel devine o legatura de date bidirectionala.
Ai posibilitatea sa conectezi rapid documentele stocate pe Sharepoint la datele din SmartBiz 365.
Mediul de utilizare disponibil pe orice dispozitiv faciliteaza indeplinirea sarcinilor zilnice de oriunde te-ai afla.

Versiunea Premium a suitei Office cuprinde Word, Excel, PowerPoint, Outlook, One Drive.

Colaborare

Fiecare echipa este unica, cu propriile sale cerinte si stil de lucru. Office 365 ofera o soluție integrata pentru a colabora mai eficient in echipa, folosind chat-ul, intalnirile online, crearea si partajarea in siguranta a fisierelor, e-mailul de grup si o retea sociala pentru birou.

Mobilitate

Office 365 te ajuta sa ramai conectat si productiv, oricand si de oriunde. Chiar daca esti departe de birou poti vizualiza si edita documente cu aplicatiile mobile Office 365. Cloud-ul te ajuta sa vizualizezi, elaborezi si partajezi in siguranta fisiere, cu echipa ta. Continutul, conversatiile, activitatile si planificarile tale sunt acum accesibile de pe orice dispozitiv.

Inteligenta si analiza

Monitorizarea simpla, in timp real a datelor si instrumentelor de analiza detaliata iti permite sa-ti fundamentezi deciziile in mod rapid. Mai mult decat atat, cu Office 365 poti construi rapoarte interactive si tablouri de bord simple pe care le poti partaja cu persoanele de decizie din companie.

Securitate

Cu Office 365 beneficiezi de cele mai bune practici de pe parcursul a doua decenii de creare de software pentru confidentialitate si transparenta.